Menu
Your Cart
Onze vakantiesluiting komt er weer aan dus bestel snel, want onze zaagplanning is bijna vol.
Wij zijn gesloten in week 52 en 53.
Vanaf 4 januari start de productie weer.

Bedrijven

Zakelijke klanten

De Composietfabriek.nl levert aan diverse zakelijke klanten in de bouw en retail. Zo levert de Composietfabriek.nl aan onder andere bouwbedrijven, klusbedrijven, timmerbedrijven, gietvloerbedrijven en interieurbedrijven.

Wanneer je regelmatig bij ons wilt bestellen kun je je bedrijf aanmelden als zakelijke klant. Je ontvang van ons een bevestigingsmail met een inlognaam en tijdelijk wachtwoord. Na bevestiging van je aanmelding kun je dan steeds eenvoudig en snel de gewenste materialen bij ons bestellen. Met een zakelijke inlog heb je ook direct inzage in de actuele zakelijke prijzen.

Om in aanmerking te komen voor zakelijke toegang, dien je een uittreksel van de Kamer van Koophandel aan te leveren wat niet ouder is dan zes maanden. Je kunt het uittreksel aanleveren als bijlage bij een e‑mail of ons een kopie per post toesturen.

De voordelen van de zakelijke klant bij de Composietfabriek:

  • Vanaf 2e bestelling op factuur leveren
  • FRANCO levering (op orders boven € 250,-)
  • Directe aflevering bij de klant op locatie
  • Inzicht in de actuele zakelijke prijzen
  • Overzicht van eerdere geplaatste bestellingen


Wat kan de Composietfabriek voor mij als zakelijke klant betekenen?

Wij kunnen producten tegen scherpe prijzen aan de bedrijfswerf of direct bij jullie klant afleveren. Dit is bij de Composietfabriek al mogelijk vanaf één lengte van het gewenste product.

We kunnen op verzoek elk gewenst product voor je bedrijf produceren. Zelfs voor de kleinste orders kunnen we maatwerk leveren. 

  • projectmontage

Voorraad

We hebben zeer grote voorraad aan composiet materialen, zodat we je snel van dienst kunnen zijn. Een kleine inzage in onze voorraad:

  • Composiet vensterbanken in diverse kleuren
  • Composiet dorpels; die wij snel op maat maken voor u

Transport

Met ons gevarieerde wagenpark kunnen wij lengtes afleveren tot wel 5 meter in Nederland en België.