Menu
Je winkelwagen
Let op! Orders die voor 9 december 2021 besteld zijn worden voor de kerstsluiting geleverd. Orders na deze datum besteld worden vanaf 10-01-2022 weer verwerkt!

Blog RSS Feed

09 Dec Let op onze vakantiesluiting
Composietfabriek 0 571
De maand december brengt letterlijk top drukte met zich mee bij de Composiet Fabriek. Met de afgelopen dagen vele tientallen bestellingen met letterlijk honderden meters vensterbanken loopt onze zaagplanning goed vol. Onze fabriek is namelijk gesloten van 20 december t/m 6 januari, vanaf 7 januari zullen de orders weer verwerkt worden.Bestelling t/..
02 Aug Kwartscomposiet vs Marmercomposiet
Composietfabriek 1 23944
Wat is nou het verschil tussen Kwartscomposiet en Marmercomposiet??Composiet is tegenwoordig in vele soorten, kleuren en maten terug te vinden. Enkele termen die vaak gebruikt worden zijn kwartscomposiet en marmercomposiet, maar wat is het nou precies? En wat zijn nou de belangrijke verschillen tussen de twee composietsoorten. In dit blog zetten we..
15 Sep Welkom bij De Composietfabriek!
Composietfabriek 104 16882
Welkom bij de Composietfabriek, we zijn begonnen. Een klein verhaal achter deze website. We zijn van origine een natuursteenbedrijf met een eigen zagerij. Naast het verwerken van natuursteen, maken wij ook alle composiet producten op maat. Composiet is een prima alternatief voor natuursteen. Je kunt bij ons terecht voor composiet producten als aanr..
15 Sep Nieuwe kleuren Dekton® en Silestone® by Cosentino geïnspireerd op beton en natuursteen
Composietfabriek 2 10968
Cosentino Group lanceert wereldwijd de nieuwe kleuren voor Dekton® en Silestone®. De lancering wordt met name gekenmerkt door twee duidelijke esthetische trends. De eerste is gebaseerd op het uiterlijk en de kleurendiversiteit van beton en de andere is een eerbetoon aan bijzondere natuursteen referenties.Beton trendCosentino presenteert nieuwe vari..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4