Het kopen van een composiet werkblad doe je bij de Composietfabriek. Door onze grote voorraad en ruime keuze uit composiet kleuren en merken is er altijd een schitterend materiaal naar uw wens. Al onze aanrechtbladen worden in onze werkplaats op maat voor u gemaakt.

De voordelen van een composiet werkblad

Composiet is een mengsel van korrels natuursteen en hars. Deze samenstelling maakt het een sterk en duurzaam materiaal. Daarnaast zijn bladen van composiet ook hitte- en krasbestendig, maar we adviseren u wel om op te passen met hete pannen en zure stoffen zoals citroen.

We leveren verschillende soorten en kleuren composiet, bijvoorbeeld wit, grijs, zwart of antraciet. Van deze materialen kunt u gemakkelijk een proefstukje bestellen op onze sample pagina. Daarnaast kunnen we ook composiet kleuren leveren van bekende merken zoals: Silestone, Diresco, Compac, Caesarstone, Quarella, Santamargheritha. De werkbladen kunnen gepolijst (glanzend) afgewerkt worden, maar ook met een matte afwerking. We leveren massieve bladen van 12 mm, 20mm en 30mm, daarnaast kunnen we het blad ook opdikken naar de gewenste dikte.

Het monteren van uw composiet werkblad

U kunt ervoor kiezen om het composiet aanrechtblad te laten afleveren bij uw woning of bedrijf. Vervolgens kan uw timmerman of uzelf het blad monteren op de rest van de keuken. Hierbij adviseren we u wel om zuurvrije kit te gebruiken voor de montage, zodat het materiaal niet beschadigt.

Vraag uw offerte aan

Het bestellen van een composiet werkblad bij de Composietfabriek gaat via een vrijblijvende offerte.

Voor het opstellen van de offerte ontvangen we graag een tekening van de keuken met afmetingen en welke zijkanten zichtbaar blijven, plaats en afmeting van kookplaat, kraangat, wasbak etc. En uiteraard het gewenste materiaal en de dikte hiervan. Eventuele leverkosten (afhalen in Middelharnis is ook mogelijk) kunnen wij ook al berekenen als u het afleveradres noteert!

 

Vraag nu uw offerte aan