Menu
Je winkelwagen

Samples

Merk: Silestone Model: Sample 19
Sample - proefstuk - monster materiaal van Composiet Cemento Spa grijs:Wilt u graag het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, dat is mogelijk door een sample te bestellen. U krijgt dan een proefstukje, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt. Een proefstuk, welke u een indicatie geeft van ho..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Model: Sample 18
Sample - proefstuk - monster materiaal van Composiet Diresco Belgian Blue: Wilt u graag het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, dat is mogelijk door een sample te bestellen. U krijgt dan een proefstukje, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt. Een proefstuk, welke u een indicatie gee..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Model: sample 10
Sample - proefstuk - monster materiaal van Composiet Diresco Beachblack: Wilt u graag het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, dat is mogelijk door een sample te bestellen. U krijgt dan een proefstukje, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt. Een proefstuk, welke u een indicatie geeft..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Model: sample 11
Sample - proefstuk - monster materiaal van Composiet Diresco Belgian Storm: Wilt u graag het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, dat is mogelijk door een sample te bestellen. U krijgt dan een proefstukje, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt. Een proefstuk, welke u een indicatie ge..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Marmer composiet wit micro
10-15 werkdagen
Model: sample 16
Sample - proefstuk - monster materiaal van marmercomposiet Micro wit: Wilt u graag het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, dat is mogelijk door een sample te bestellen. U krijgt dan een proefstukje, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt. Een proefstuk, welke u een indicatie geeft va..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Model: 10625
Sample - proefstuk - monster materiaal van marmercomposiet Bianco C.Wilt u graag het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, voordat u een uw bestelling plaats? Dat is mogelijk. Het aankoopbedrag van de samples wordt aan u retour gestort bij een aankoop van het product naar wens.  Een ..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Model: sample 13
Sample - proefstuk - monster materiaal van Composiet Silestone Arden Blue: Wilt u graag het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, dat is mogelijk door een sample te bestellen. U krijgt dan een proefstukje, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt. Een proefstuk, welke u een indicatie gee..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Silestone Blanco Zeus Extreme sample
10-15 werkdagen
Model: sample 14
Sample - proefstuk - monster materiaal van Composiet Silestone Blanco Zeus: Wilt u graag het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, dat is mogelijk door een sample te bestellen. U krijgt dan een proefstukje, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt. Een proefstuk, welke u een indicatie ge..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Model: sample 15
Sample - proefstuk - monster materiaal van Composiet Silestone Negro Tebas: Wilt u graag het materiaal eerst met eigen ogen aanschouwen, dat is mogelijk door een sample te bestellen. U krijgt dan een proefstukje, waarbij alleen de bovenzijde is afgewerkt. Een proefstuk, welke u een indicatie ge..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9